Kwade Hoek

Start

De wandeltocht start bij het natuurgebied De Kwade Hoek vlakbij Goedereede. Er kan geparkeerd worden bij op de parkeerplaats van dit natuurgebied. Er kan ook geparkeerd worden in Havenhoofd.

Route

De route gaat eerst door De Kwade Hoek en daarna langs de volgende wandelknooppunten: 59 - 51 - 55 - 64 - E2 - 57 - 51 - 59.

Lengte

De route is ongeveer 13,7 km lang.

Omschrijving

De route start bij het natuurgebied De Kwade Hoek en gaat dan dit fraaie duinlandschap in. Het gaat langs duinen, struiken, geulen en meren. Onderweg heb je fraaie uitzichten. Na terugkomst gaat het over de Stellingweg, langs de Kwade Hoek om even later wederom het natuurgebied in te gaan. Ook hier heb je fraaie uitzichten over slikken en geulen voor de kust. Na een stukje over een strand gaat het door de Duinen van Goeree naar het aardige Havenhoofd. Je volgt nu het kanaal naar Goedereede. Kort voor deze plaats gaat het over oude dijken terug naar de start.

Foto's

Kwade_Hoek1.jpg Kwade_Hoek2.jpg Kwade_Hoek3.jpg Kwade_Hoek4.jpg Kwade_Hoek5.jpg Kwade_Hoek6.jpg Kwade_Hoek7.jpg Kwade_Hoek8.jpg Kwade_Hoek9.jpg Kwade_Hoek10.jpg Kwade_Hoek11.jpg Kwade_Hoek12.jpg

Kreek in Havenhoofd

Wanneer

December 2019.

Opmerkingen

Aardige route. In de Kwade Hoek zijn de paden moerassig. Op een paar stukken na, gaat de tocht over onverharde wegen.